RGG i CS SPERETORELLO

Centre de Serveis i Residència per la Gent Gran

Festa de primavera a l’interior del Centre.

Deixa un comentari

La festa de la primavera d’enguany ha comptat amb una participació de 80 persones, entre familiars de persones usuaries i de persones residents, personal de la Residència, el president de l’empresa SUMAR Miquel Calm, l’alcalde Jordi Fàbrega, i la regidora Dolors Rustarazo de l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló.

En un ambient festiu l’Agrupació Teatral Bellmunt ha fet actuacions a la sala i al menjador de la Residència. Per temes metereològics no ha estat possible fer la festa al jardí i s’han ocupat els espais de l’interior del Centre.

Tres senyores de la Junta de Jubilats de Sant Pere, la Carme, la Conxita i la Dolors, han dirigit a les persones que cada dijous assisteixen al taller de cant, han cantat cançons com La Maria de les trenes, Doce cascabeles, … han acabat amb l’hora dels adéus convidant al berenar.

Hi ha hagut agraïments per a l’Agrupació Teatral Bellmunt per la seva actuació i per la Junta de jubilats que porten el taller de cant dels dijous. Ha finalitzat la festa amb les famílies tirant-se fotos conjuntament amb un decorat d’un tauró fet al Centre.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s